Επίσκεψη

Το οινοποιείο μας είναι πλήρως επισκέψιμο. Η επίσκεψή σας στο οινοποιείο δίνει τη δυνατότητα μιας απολαυστικής οινικής εμπειρίας  μέσω της γευσιγνωσίας των οίνων μας καθώς και μιας περιήγησης στους χώρους  της μονάδας μας αλλά και σε επιλεγμένους αμπελώνες μας.
Κατά την περίοδο της παραγωγής και οινοποίησης θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε τις παραδοσιακές και σύγχρονες διαδικασίες που χρησιμοποιούμε για την δημιουργία των οίνων μας. Επίσης θα ξεναγηθήκε στην κάβα μας όπου φυλλάσσονται οι εμφιαλωμένοι οίνοι και τα βαρέλια. Η ξενάγηση περιλαμβάνει περιήγηση στον χώρο της μονάδας με τα επιμέρους τμήματα της  (παραγωγής, φύλαξη, παλαίωση, εμφιάλωση, παραγωγή αποσταγμάτων). Επιπροσθέτως περιήγηση γίνεται στους αμπελώνες μας.
Κατά την περίοδο του τρύγου θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε τη διαδικασία από το μάζεμα των σταφυλιών μέχρι και το πάτημα τους σε παραδοσιακά πατητήρια.
Η επίσκεψη στο οινοποιείο μας περιλαμβάνει γευσιγνωσία με δυνατότητα δοκιμών των προιόντων μας απολαμβάνωντας τη γνήσια ελληνική φιλοξενία.

IMG_1880


Επικοινωνήστε μαζί μας να οργανώσουμε την επισκεψη σας
Έχουμε τη δυνατότητα να υποδεχθούμε είτε μεμονωμένα άτομα, παρέες και οικογένειες είτε σε μεγαλύτερους αριθμούς – όπως γκρουπ ξενάγησης. Για την καλύτερη οργάνωση της επίσκεψης σας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

DSC_0618